Fotbollsresor

Fotbollsresor. Eurotravel Sports startade redan 1999 och har sedan dess arrangerat fotbollsresor för tusentals nöjda kunder. Vi har genom åren byggt upp ett fantastiskt kontaktnät som gör att vi kan erbjuda fotbollsbiljetter till alla lag och alla ligor och till de allra största matcherna. Eurotravel Sports har fotbollsresor och paket till Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Champions League m.m. Ingen grupp är för liten eller för stor för oss, vi hjälper alla sällskap oavsett hur många ni blir på er fotbollsresa.

Er fotbollsresa med Eurotravel Sports kommer att bli ett minne för livet. De storslagna och mytomspunna arenorna ute i Europa är en upplevelse i sig; Camp Nou, Old Trafford, Westfalen Stadion, Celtic Park, San Siro, Anfield, Santiago Bernabeu - namnen får det att vattna sig i  munnen på alla fotbollsälskare. Uppladdningen innan match (vi tipsar gärna om de bästa pubarna) är lika viktig som själva matchen för många. Kvaliteten på fotbollen som spelas ute i Europa är fantastisk. Varje enskild spelare är otroligt duktig och tempot enormt. Att få se de största stjärnorna live är ytterligare en anledning att åka ut i Europa på en fotbollsresa. Eurotravel Sports ger dig chansen att uppleva fotboll som den skall upplevas: Live!

Tag chansen och boka en spännande fotbollsresa till någon av Europas hetaste fotbollsstäder, välj i menyn ovan. Resdatum och antal dagar väljer ni själva, i våra grundpriser ingår flyg, två eller tre nätter på centralt hotell samt matchbiljett.

 

För er trygghet arbetar vi i första hand med paketresor med flyg, hotell och matchbiljetter. Tack vare att vi arbetat med fotbollsresor i så många år har vi lärt oss vilka hotell som är bäst, vilka pubar ni skall besöka innan matchen, hur man hittar de billigaste flygbiljetterna och var du skall sitta på arenan. Det gör att vi kan erbjuda marknadens billigaste och bästa fotbollsresor och förmodligen anledningen till att vi blivit Sveriges största resebyrå för idrottsgrupper.

 

                              

 

 


 

BESÖK OSS PÅ FACEBOOK