Borussia Dortmund

 Borussia DortmundBorussia Dortmund härstammar från Dortmund, geografiskt beläget i västra Tyskland. Laget har en stor och trogen fan-skara som är Tysklands allra största med 76 000 supportrar i publiksnitt hemma på Signal Iduna Park (tidigare Westfalenstadion). De mest inbitna fansen samlas på läktaren som går under namnet "Gula väggen" eller Südtribüne. Borussia Dortmund har på senare år blivit ett etablerat storlag och spelar en otroligt attraktiv och fartfylld fotboll. De blev tyska mästare två år i rad säsongerna 2010/11 samt 2011/12 vilket gav dem deras sjunde och åttonde ligaguld. Guldåret 2011/12 nådde de ändra fram till en Champions League-final där rivalerna Bayern München stod som motståndare på andra sidan vilket också visade sig bli en för svår uppgift för Borussia Dortmund som gick förlorande ur striden. Revanschlustan är stor och Borussia Dortmund fortsätter kämpa för att återigen krönas till det bästa fotbollslaget i Tyskland. Genom den moderna fotbollen som Borussia Dortmund bjuder på så har fotbollsresor hit blivit oerhört populärt och något som vi på Eurotravel Sports varmt rekommenderar alla fotbollsälskare där ute.

''Vi hade det hur bra som helst!! Hotellet var jättebra och platserna var helt okej om något lite väl högt upp. Annars fungerade allting jätte jättebra! /Wiveka''

I våra priser på fotbollsresor till Dortmund ingår flyg t/r, tre nätter på bra medelklasshotell i centrala Dortmund samt matchbiljetter.

 

                              

 

 


 

BESÖK OSS PÅ FACEBOOK