Turkiet/Belek - Gloria Hotels

Pris från: 9 290 SEK

Gloria Golf Resort

Detta nyrenoverade, förstklassiga hotell ligger i ett lugnt område strax utanför Belek. Gloria Golf Resort är ett av tre Gloria hotell i området. Gloria Golf Resort består av en huvudbyggnad och flera rumsbyggnader utspridda i en grönskande trädgård. Hotellområdet har det mesta man kan önska sig - stort poolområde, barer, restauranger med olika specialiteter, butiker och förstklassigt SPA.
Gloria Golf Resort har, som de allra flesta hotellen i Belek, egen privat strand. Denna når man genom en brygga som förbinder hotellet med Medelhavet.

Gloria Verde Resort

Gloria Verde är systerhotell till Gloria Golf Resort och Gloria Serenity. Samma koncept och väldigt fint. Det är byggt som ett "atrium" och ger dig bra översikt över det mesta. Till stranden promenerar man på två minuter. Detta är ett hotell för dig som gillar lugn och ro samt giller en vecka med spa och behandlingar, kombinerat med golf.

Gloria Serenity Resort

Gloria Hotel & Resort öppnade under våren 2007. Det lyxiga hotellet - Gloria Serenity, ligger liksom de två andra systerhotellen precis vid stranden. Här kan man verkligen njuta av semestern. Obegränsad VIP Service. Hotellet har tre a la cart restauranger och två bufferestauranger, alla med mat från olika delar av världen.
Efter golfrundan eller på er lediga dag erbjuder hotellet en uppsjö av aktiviteter. Gloria Serenity delar, tillsammans med sina två systerhotell, den Turkiska Rivierans enda 45 håls anläggning.

Gloria Golf Club

Gloria Golf Club erbjuder spel på tre banor med totalt 45 hål, fördelade på Old Course, New Course och Verde Course. Oavsett vilken av banorna du spelar, är helhetsupplevelsen grym, allt på anläggningen håller högsta klass, från klubbhus och träningsområde till kvalitet och design på de tre banorna.

Förslag på upplägg:

Flygresa Skandinavien-Antalya tur/retur inkl. transport av golfbag.
Flygplatstransfer tur/retur i Turkiet.
7 nätter (del i dubbelrum) på valt hotell inkl. halvpension.
5 rundor golf på Gloria Golf Club inkl. transfer till/från banan.

Pris från:
Gloria Golf Resort - 9.750:-/person.
Gloria Verde Resort - 9.290:-/person.
Gloria Serenity Resort - 9.990:-/person.

Observera att detta är förslag på upplägg och att priserna kan variera beroende på tidpunkt för resa och platstillgång.

Kontakta oss på Eurotravel Sports för förslag gällande din resa!