GP-sportens läsarresa till Liverpool

Datum för match: 2019-01-19

Pris från: 8 990 SEK

RESAN ÄR FULLBOKAD

Följ med GP-sporten på en superweekend till Liverpool och klubbens möte med Crystal Palace. Upplev den osannolika stämningen på Anfield med supportersånger i världsklass.
Dessutom en hel del Beatles.

GP-sportens och Eurotravel Sports fotbollsresor till England har snabbt blivit fullbokade, så skynda att boka.
Den 18-21 januari har du möjlighet att följa med på en unik resa med GP-sportens fotbollskrönikör Mattias Balkander och sportchefen Ulf Niklasson till Liverpool och mötet med Crystal Palace på klassiska Anfield. Där är det en otrolig stämning när supportrarna på The Kops sjunger ”You will never walk alone”, så är det kanske det mäktigaste man kan uppleva på en arena.
Fredagen den 18 januari lyfter vi från Göteborg och landar i fotbollstokiga och trevliga Liverpool i nordvästra England för en härlig fotbollsweekend med hela tre nätter på trestjärnigt centralt hotell.

Pris med Nytta & Nöje: 8 990 kronor/person.

Allt detta ingår:
Flygresa Göteborg - Manchester t/r (via London) inkl. skatter, avgifter och en incheckad väska per person.
Busstransfer flygplatsen - hotellet t/r
Tre nätter i dubbelrum på 3-stjärnigt hotell i centrala Liverpool
Frukostpension
Välkomstmiddag
Uppladdning inför matchen med en öl/vin/vatten och föredrag av Mattias Balkander och Ulf Niklasson på trevlig pub
Rundvandring på Anfield
Förstklassig matchbiljett till Liverpool - Crystal Palace centralt på långsidan på nyrenoverade Main Stand. Biljetten inkluderar tillgång till lounge med bar och restaurang, uppsnack med Liverpool-legend innan matchen, öl/vatten i paus och matchprogram.
Reseledare från Eurotravel Sports

Möjliga tillägg:
Biljetter till samtliga matcher de brittiska ligorna.    
Beatlestour. En fantastisk återupplevelse om bandet och turen inkluderar såklart ett besök på klassiska The Cavern Club på Mathew Street.

 

Preliminärt Program (OBS! Vi reserverar oss för ändring på grund av flygtider eller annan avsparkstid.)

Fredag 18 januari

Morgonflyget från Landvetter (06.00) tar oss till Amsterdam för en kort mellanlandning med tid för att köpa sig lite frukost innan flyget tar oss vidare till Manchester där vi landar 09.55. Efter bagageutlämningen väntar en bekväm charterbuss som tar oss till vårt hotell i centrala Liverpool.
På kvällen äter vi en gemensam middag på pub/restaurang i närheten av hotellet. Ni kommer självklart att få en Liverpoolguide med andra trevliga restauranger och bra pubar.

Lördag 19 januari

Frukost på hotellet. Vid 11.30 träffas vi på en närliggande pub, där vi tar något att dricka och GP-sportens chef Ulf Niklasson och fotbollskrönikör Mattias Balkander berättar om hur det är att arbeta som fotbollsreporter och deras möten med många världsstjärnor, inklusive Zlatan Ibrahimovic. Därefter tar vi oss ut till Anfield, där det kommer att finnas gott om tid för besök i supportershopen, ta en fish&chips, spela på matchen och besöka pubar i nära anslutning till arenan.
Matchbiljetterna är bland de bästa som finns på Anfield, nästan mitt på långsidan med tillgång till lounge. Före matchen gästas loungen dessutom av en Liverpool-legend som berättar om sin karriär och det speciella med att representera en klubb som Liverpool.
Efter matchen är det frivillig samling på en supporterpub vid arenan för att summera intrycken från dagen.
Kvällen fri för egna aktiviteter.

Söndag 20 januari

Frukost på hotellet. Efter frukost har vi bokad rundvandring på Anfield (egen transport).
För er som vill shoppa kan vi rekommendera Liverpool One, som är ett shoppingcenter med 140 butiker eller St Johns mitt i stan.
Vill du konsumera ännu mer fotboll rekommenderas en knappt timmes tågresa österut till Manchester och ett besök antingen på Old Trafford, Citys hemmaarena Ethiad Stadium eller ett besök på National Football Museum mitt i stan. Det finns såklart möjlighet att köpa till biljetter till samtliga lag.
Kvällen fri för egna aktiviteter.

Måndag 21 januari

Frukost på hotellet. Ett par sista timmar för shopping eller bara en promenad i vackra Liverpool innan charterbussen tar oss tryggt tillbaka till flygplatsen i Manchester, där flyg väntar (17.00) för destination London för att sedan ta oss till Göteborg där vi landar 22.20.