GP-sportens läsarresa till London

Datum för match: 2018-11-24

Pris från: 8 990 SEK

Följ med GP-sporten på en superweekend till London och se det glödheta derbyt mellan Tottenham och Chelsea på nybyggda White Hart Lane. GP-sportens och Eurotravel Sports fotbollsresor förra säsongen blev snabbt slutsålda, skynda för att säkra en plats.
Den 23 november har du möjlighet att följa med på en unik resa med GP-sportens fotbollskrönikör Mattias Balkander och sportchefen Ulf Niklasson till London och Tottenhams möte med Chelsea på nybyggda White Hart Lane. Fredagen den 23 november lyfter vi från Göteborg och landar i trevliga London, för en härlig fotbollsweekend med hela tre nätter på 4-stjärnigt centralt hotell.
Det kommer också att finnas möjlighet att köpa biljetter till andra matcher, en rundtur på klassiska Wembley och musikalbesök.

Pris med Nytta & Nöje: 8 990 kronor /person
Allt detta ingår:
Flygresa Göteborg - London/Gatwick t/r
Busstransfer flygplatsen - hotellet t/r
Tre nätter i dubbelrum på 4-stjärnigt centralt hotell
Frukostpension
Uppladdning inför matchen med en öl/vin/vatten och föredrag av GP:s sportchef Ulf Niklasson och fotbollskrönikör Mattias Balkander och deras möten med många världsstjärnor.
Matchbiljett till derbyt mellan Tottenham och Chelsea på nybyggda White Hart Lane
Rundtur på White Hart Lane
Reseledare från Eurotravel Sports

Preliminärt program (OBS! Vi reserverar oss för ändring på grund av flygtider eller annan avsparkstid.)

Fredag 23 november
Direktflyget, 10.25, tar oss till London-Gatwick där en bekväm charterbuss tar oss vidare till centrala London. Ombord har vi bland annat frågesport om engelsk fotboll med fina priser innan vi checkar in på vårt hotell.  
Efter lunch reser vi gemensamt till arenan där vi träffas på pub där vi bjuder på något att dricka och laddar upp inför matchen. Ulf Niklasson och Mattias Balkander berättar om hur det är att arbeta som fotbollsreporter, alla deras reportageresor till England och möten med bland andra Arsenals Fredrik Ljungberg och Zlatan Ibrahimovic. Efter besöket går vi en guidad rundtur på Tottenhams nya arena.

Lördag 24 november

Frukost på hotellet. 
Vi tar gemensamt tunnelbanan upp till Tottenham, där det kommer att finnas gott om tid för besök i supportershopen, ta en fish&chips, spela på matchen och besöka pubar. Matchen startar 17.30. Efter matchen samlas vi på en pub och summerar intrycken från dagen.
Kvällen fri för egna aktiviteter. Vill ni gå på en trevlig musikal, så hjälper Eurotravel Sports till med att boka biljetter.

Söndag 25 november

Frukost på hotellet. För er som valt att köpa till ytterligare en match är det enklast att ta tunnelbana från hotellet till respektive matcharena.
För er andra kan vi föreslå pubar, där dagens Premier League-matcher visas. För er som vill shoppa har ni hamnat i paradiset och det är bara att välja gator och område efter smak.
Vill du konsumera ännu mer fotboll, fast i annan form, är det lätt att ta sig till Londonlagens olika arenor. Eller varför inte en tur till klassiska Wembley? GP-sporten och Eurotravel Sports hjälper såklart till och åker med.  
Kvällen fri för egna aktiviteter. Vill ni gå på en trevlig musikal, så hjälper Eurotravel Sports till med att boka biljetter.

Måndag 26 november

Frukost på hotellet. För de som önskar erbjuder vi en tur till Wembley och guidad tur. För övriga är dagen fri för egna aktiviteter såsom sightseeing, museum, shopping m.m. innan charterbussen tar oss tryggt tillbaka till London-Gatwick, där flyg, 19.40, väntar för destination Landvetter där vi landar 22.30.

Möjlighet att köpa till: Eurotravel Sports kan erbjuda matchbiljetter till samtliga Londonlag i alla professionella serier och det är lätt att ta sig med tunnelbana till respektive arena. Vill ni följa med oss på en rundtur på Wembley, så säg till vid bokningstillfället. Eurotravel Sports kan även erbjuda musikalbiljetter till Londons teaterscener.