GP-sportens läsarresa till New York

Datum för match: 2019-02-01

Pris från: 14 990 SEK

Nu har du chans att se Henke Lundqvists Rangers tillsammans med GP-sporten. Ta tillfället och upplev New York med en het NHL-match i klassiska Madison Square Garden. Följ med GP-sportens hockeyreporter Johan Rylander och sportchefen Ulf Niklasson till New York, 1 - 5 februari 2019 och se Henrik Lundqvists New York Rangers möte med Tampa Bay. Vi bor centralt precis intill Madison Square Garden och förutom hockeyupplevelsen har vi mycket tid att utforska den fantastiska staden. Möjlighet finns att köpa till matchbiljett till New York Rangers – Los Angeles Kings.

 

I priset ingår:

Flyg med Göteborg - New York t/r inkl skatter och avgifter
Busstransfer flygplats-hotell t/r
Boende fyra nätter i del i dubbelrum inkl frukost
Uppladdning med en öl/vin/vatten och föredrag av Johan Rylander och Ulf Niklasson
Matchbiljett till New York Rangers - Tampa Bay Lightning
En gemensam middag (inklusive dryck)
Guidad rundtur på Madison Square Garden
Personal från GP-sporten
Reseledare från Eurotravel Sports.

Ev. enkelrumstillägg: 800:-/person/natt.

Preliminärt program

Fredag 1 februari

12.00 Samling på Landvetter Flygplats för incheckning. Leta efter skylt med Eurotravel Sports / Göteborgs-Posten. Reseledare från Eurotravel Sports handhåller alla resedokument såsom flygbiljetter, hotellvouchers med mera. Det enda ni måste komma ihåg är att ta med era pass! Flyget lyfter 14.10, ankomst New York JFK 19.30. Vid ankomsten tar vi vårt bagage och samlas alldeles utanför dörrarna för busstransfer till vårt hotell: The New Yorker Wyndham Hotel, 481 8th Avenue. 

Lördag 2 februari

Frukost på hotellet. Dagen fri för sightseeing, shopping och egna aktiviteter. Därefter är det fullt fokus på mötet mellan Henke Lundqvists New York Rangers och Tampa Bay Lightning. 17.00 samlas vi Rangerspuben Flying Puck alldeles intill Madison Square Garden. Vi delar ut matchbiljetter och bjuder på något att dricka innan vi tar oss till arenan. Efter matchen tar vi oss tillbaka till puben och summerar intrycken och pratar igenom matchen (för de som önskar).

Söndag 3 februari

Frukost på hotellet. Dagen fri för sightseeing, shopping och egna aktiviteter. 18.00 samlas vi i receptionen på hotellet. Ulf Niklasson & Johan Rylander pratar om GP-sporten med fokus på hockey. En timme senare tar vi oss till en trevlig restaurang för en gemensam middag, där vi bjuds på en härlig måltid med tillhörande dryck (allt ingår).

Måndag 4 februari

Frukost på hotellet. 11.00 Samlas vi utanför huvudentén till Madison Square Garden där vi bjuds på en guidad rundtur på den mäktiga arenan. För er som bokat biljetter till New York Rangers - Los Angeles Kings är det nedsläpp 19.00 (biljetter ingår ej).

Tisdag 5 februari

Frukost på hotellet. Ett sista besök i affärerna, sightseeing och egna aktiviteter innan vi 13.15 samlas utanför hotellet för bussresa till flygplatsen. 17.45 lyfter planet från JFK.

Onsdag 6 februari

Efter mellanlandning i Amsterdam landar vi på Göteborg/Landvetter 09.30.