Florida

FloridaFlorida - The Sunshine State!
Florida har mycket att erbjuda förutom de två NHL-lagen Florida Panthers och Tampa Bay Lightning!
Här finns enormt fina möjligheter till sol och bad, långa och fina sandstränder finns både på väst- och östkusten.
Vid sidan om sol och bad finns välkända storstaden Miami som är väl värd ett besök liksom spektakulära "strandvägen" (Florida Keys) som avslutas nere i Key West.
För golfaren finns massor av banor att välja bland och vi kan hjälpa till och boka starttider på många banor i hela Florida.
Everglades National Park täcker stora delar av södra Florida där alligatorer, flamingos och pelikaner är vanligt förekommande och är perfekt för en dagsutflykt.

Hockeylaget Panthers håller till i statens södra del och har sin hemmaarena (BB&T Center) i Fort Lauderdale strax norr om Miami.

Lite längre norrut hittar man Orlando, där gigantiska Disney World är den stora attraktionen. Öster om Orlando ligger rymdbasen Cape Canaveral och kör man västerut kommer man till Tampa.
Tampa Bay Lightning spelar i Amalie Arena, en jättearena som tar över 21.000 åskådare.

Förslagen nedan är uppdelade på Miami (Panthers) och Tampa (Lightning), men det finns utomordentliga möjligheter att sätta ihop paket med båda lagen kombinerade.

Vi på Eurotravel Sports har massor av tips för dig som vill åka till Florida, kontakta oss för mer information, antingen via formuläret här på hemsidan eller via telefon, 033-25 88 50.

 

                              

 

 


 

BESÖK OSS PÅ FACEBOOK