NHL-resor på egen hand

NHL-resorNHL-resor säsongen 2018/19

 

Upplev NHL på egen hand!

Eurotravel Sports arrangerar NHL-resor till NHL:s alla 31 lag och arenor!
Att se en NHL-match på plats är en upplevelse utöver det vanliga. Om du vill åka till Phoenix, Vancouver, Boston, Las Vegas, Toronto, Montreal, Los Angeles, New York, Winnipeg, Detroit eller Tampa spelar ingen roll, vi har resan, hotellen och biljetterna som passar just dig och din plånbok!

Våra stora destinationer är Toronto, New York och Florida, men tack vare lång erfarenhet inom rese- och ishockeybranschen kan vi erbjuda NHL-resor och upplevelser av hög kvalitet oavsett till vilken stad du än vill åka och vilka lag du vill se.

Att åka till en storstad i Nordamerika är i sig en otrolig upplevelse och förutom flygresa, hotell och matchbiljett kan Eurotravel Sports erbjuda det där "lilla extra" som gör just din resa unik.
Passa på att se en musikal i New York eller ta en tur till Niagarafallen när du åker till Toronto.
Eller varför inte ta en tur i slalombacken när du är i Vancouver eller Calgary?

Eurotravel Sports erbjuder helhetspaket med flygbiljetter, hotellövernattningar, hockeybiljetter samt andra arrangemang, allt för att göra din resa så smidig och flexibel som möjligt. Oavsett vilka lag du vill se eller vad du vill göra i Nordamerika, syr vi ihop din resa efter dina önskemål. 

Om du är väldigt idrottsintresserad i allmänhet, hjälper vi dig att hitta olika alternativ i andra ligor och sporter. Naturligtvis ordnar vi biljetter till alla typer av arrangemang som kompletterar din resa, allt från musik och teater till nöjesparker och golfbanor.

Vi på Eurotravel Sports har mångårig erfarenhet från rese- och hockeybranschen, vilket gör att vi kan hitta och erbjuda lösningar som är både unika och ekonomiskt fördelaktiga.

Ovan finner du ett urval av de otaliga kombinationsmöjligheter av matcher, destinationer och upplägg vi erbjuder, hör av dig till oss så berättar vi mer och kan ge förslag för just din resa! 
Använd formuläret här på hemsidan (under respektive resa) eller slå en signal, 033- 25 88 50.
Du kan också skicka e-post till info@eurotravelsports.se

Observera att de angivna priserna är "från-priser", vilket gör att pris kan variera beroende på avreseort, platstillgång, hotellstandard och typ av matchbiljett.

 

 

 

                              

 

 


 

BESÖK OSS PÅ FACEBOOK