Resa på egen hand

Det finns inga produkter att visa

Resa på egen handUpplev NHL på egen hand!

Eurotravel Sports erbjuder helhetspaket med flygbiljetter, hotellövernattningar, hockeybiljetter samt andra arrangemang, allt för att göra din resa så smidig och flexibel som möjligt. Oavsett vilka lag du vill se eller vad du vill göra i Nordamerika, syr vi ihop din resa efter dina önskemål.

Om du är väldigt idrottsintresserad i allmänhet, hjälper vi dig att hitta olika alternativ i andra ligor och sporter. Naturligtvis ordnar vi biljetter till alla typer av arrangemang som kompletterar din resa, allt från musik och teater till nöjesparker och golfbanor.

Vi på Eurotravel Sports har mångårig erfarenhet från rese- och hockeybranschen, vilket gör att vi kan hitta och erbjuda lösningar som är både unika och ekonomiskt fördelaktiga.

Ovan finner du ett urval av de otaliga kombinationsmöjligheter av matcher, destinationer och upplägg vi erbjuder, hör av dig till oss så berättar vi mer och kan ge förslag för just din resa!
Använd formuläret här på hemsidan (under respektive resa) eller slå en signal, 033- 25 88 50.
Du kan också skicka e-post till info@eurotravelsports.se

Observera att de angivna priserna är "från-priser", vilket gör att pris kan variera beroende på avreseort, platstillgång, hotellstandard och typ av matchbiljett.

 

                                       

 

 


 

BESÖK OSS PÅ FACEBOOK