EUROTRAVEL SPORTS

Eurotravel Sports startades 1999 av fotbollsprofilen Magnus Karlsson. Från början arrangerade vi nästan uteslutande träningsläger för fotbollslag, men genom åren har vi utvidgat verksamheten mer och mer och idag är Eurotravel Sports Sveriges största och mest kompletta resebyrå för idrottsresor. Vi har fotbollsresor, hockeyresor, träningsläger och cupresor, resor till Formel 1 samt företagskonferenser och event. Vår målsättning är att erbjuda marknadens lägsta priser utan att tumma på kvalitén samtidigt som vi ger en personligare service än någon annan i branschen. Vårt huvudkontor ligger i Sandared, en dryg mil väster om Borås och bara 20min från Landvetter flygplats. Vi har även en filial i Malmö och ett systerföretag i Haarlem utanför Amsterdam.

 

Magnus Karlsson
Företagets grundare och själ. Framgångsrik fotbollskarriär både som spelare (i bl.a. Västra Frölunda, Norrby IF och IF Elfsborg) och tränare i Sandareds IF, som han tog från division 5 till division 2 på tre år. Magnus entreprenörsanda och drivkraft har även tagit Eurotravel Sports till toppen av tabellen. Har jobbat med träningsläger och cuper sedan 1994 och har en unik kunskap om våra produkter. Magnus är förmodligen Sveriges främsta expert på träningsläger.

Direktnr: 033-430 15 10
Mail: magnus@eurotravelsports.se
Ålder: 47
Favoritlag: Manchester City
Oanad talang: Mästerfiskare av rang
Johan Strandqvist
Johan har koll på allt från dammråttan på kontoret till fotbollslägret i Spanien. Har jobbat med träningsläger och gruppresor sedan 1997. Johan har spelat innebandy i 15 år ibland annat Bräckans IBK, men även utövat tennis, hockey och fotboll. Är nu fotbollstränare för Sandared/Sjömarkens IF P01. Började 2007 på Eurotravel Sports och ansvarar för produktutveckling, marknadsfrågor och grupper. Delägare.

Direktnr: 033-430 15 14
Mail: johan@eurotravelsports.se
Ålder: 43
Favoritlag: GAIS och Aston Villa
Oanad talang: Närmast sjukligt intresse för microbrygd öl
Jonas Emilsson
Träningsvillig mångsysslare med stort engagemang som älskar utmaningar och är duktig på att få övriga på kontoret att må bra. Kommer närmast från Borås Hockey där han var marknadsansvarig. Tidigare har ”Emil” jobbat som säljare i både radio- och textilbranschen. Spelat fotboll i division 2 med Sandareds IF och har ett massivt idrottsintresse. Började på Eurotravel Sports 2010 och jobbar med försäljning av fotbollsresor och NHL-resor. Delägare.

Direktnr: 033-430 15 16
Mail: jonas@eurotravelsports.se
Ålder: 41
Favoritlag: Inter och New York Rangers
Oanad talang: Har en kastarm utöver det vanliga
 
Niklas Lydén
Fotbollstokig kille som är spelande tränare i Sandareds IF div 5. Har stort intresse och järnkoll på de europeiska fotbollsligorna. Främst följer han Liverpool FC där han sällan missar en match eller nyhet kring laget. Niklas började på Eurotravel Sports i augusti 2011 och jobbar framförallt med fotbollsresor och digital marknadsföring.
 
Direktnr: 033-430 15 19
Mail: niklas@eurotravelsports.se
Ålder: 24
Favoritlag: Liverpool FC
Oanad talang: Kan äta omåttligt med kakor och bakelser
Stefan Rask
Stefan har över 30 års erfarenhet av fotboll på heltid. Har erfarenhet som tränare på såväl ungdom- som seniornivå och verkat inom både elit och bredd. Vet vad som krävs för att få lyckade träningsläger och cuper. Med sin erfarenhet har han en bred kunskap inom idrotten och kan uppfylla de flesta önskemål inom olika idrotter. Stefan har sin bas i Vellinge och ansvarar för all verksamhet i Skåne.
 
Direktnr: 0706 – 96 95 02
Mail: stefan@eurotravelsports.se
Ålder: 59
Favoritlag:
Malmö FF och Preston North End
Oanad talang: 
Improviserad matlagning
 
Johanna Oddestad
Johanna är från Stockholm och har lång erfarenhet inom redovisningsbranschen, där hon jobbat både som anställd och som konsult både i Sverige och England. Sedan hösten 2015 är hon ekonomichef på Eurotravel Sports. Tidigare har hon bland annat varit ekonomichef på Hotel Royal, Göteborgs äldsta hotell. Johanna gillar att spela tennis och att umgås med vänner.    
 
Direktnr: 0705 - 88 07 58
Mail: johanna@eurotravelsports.se
Ålder: 49
Favoritlag:
Fotbollsintresset är svalt, kollar hellre på tennis
Oanad talang:
Är en fena på vattenskidor
 
Marcus Holmqvist
Uppvuxen i Habo utanför Jönköping, men kontrakt med IFK Göteborg lockade "Mackan" till Göteborg. Var i klubben i fyra år, varav två i A-truppen. Åren efter blåvitt tillbringade han i div 1 och 2, men spelar numer bara i korpen. Har gått resebranschutbildningen TRAC och gjorde då sin praktik på Eurotravel Sports och blev sedan anställd hos oss i augusti 2016. Marcus jobbar mestadels med försäljning och administration av träningsläger och cuper.
 
Direktnr: 033 - 430 15 11
Mail: marcus@eurotravelsports.se
Ålder: 34
Favoritlag:
IFK Göteborg och Arsenal FC
Oanad talang:
Löser rubiks kub under minuten
Tord Magnusson
Funnits med sedan 2001 och varit med på resan att bygga upp Eurotravel Sports till Sveriges ledande idrottsreseleverantör. Längst på kontoret med en enorm räckvidd. Fruktad vänsterfot i Sandareds IF under 90-talet. Inbiten äventyrare som gärna drar ett skämt. Har en bred erfarenhet av träningsläger, cuper och fotbollsresor i Europa.

Direktnr: 0736 - 22 81 28
Mail: tord@eurotravelsports.se
Ålder: 41
Favoritlag: FC Barcelona
Oanad talang: Är en duktig seglare
Ulf Johansson
Hockeyspelare som värvades från Björklöven till Borås HC i slutet av 80-talet. Efter karriären var Ulf klubbchef för BHC och även tränare för klubbens damlag. Är idag huvudtränare för HV71:s damlag i SDHL. Ulf har också en gedigen bakgrund i resebranschen och är vår expert på golf- och hockeyresor. Tack vare arbetet som sportjournalist i Nordamerika hittar han utan karta i de flesta NHL-städer.

Direktnr: 0705 - 61 25 85
Mail: ulf@eurotravelsports.se
Ålder: 50
Favoritlag: Vancouver Canucks
Oanad talang: Spelar trummor i coverbandet Too Many Men
Tido JansenTido Jansen
Tido Jansen startade vårt kontor i Holland under sommaren 2012. Spelat fotboll i hela livet, men höjdpunkten var när han blev holländsk mästare inomhus vid 14 års ålder. Favoritpositionen har alltid varit vänsterytter, trots att han är högerfotad. Har i hela sitt yrkesverksamma liv arbetat på ledande befattningar inom resebranschen, framförallt inom företag med inriktning på sport och event. Har ett unikt kontaknät i Europa när det gäller idrottsresor. Klicka här för att komma till vår site i Holland!
 
Direktnr: +31 23 3030180
Mail: tido@eurotravelsports.nl
Ålder: 42
Favoritlag: Ajax och St Louis Cardinals
Oanad talang: Duktig på att grilla, vilket han gör även vintertid