EUROTRAVEL SPORTS

Eurotravel Sports startades 1999 av fotbollsprofilen Magnus Karlsson. Från början arrangerade vi nästan uteslutande träningsläger för fotbollslag, men genom åren har vi utvidgat verksamheten mer och mer och idag är Eurotravel Sports Sveriges största och mest kompletta resebyrå för idrottsresor. Vi har fotbollsresor, hockeyresor, träningsläger och cupresor, resor till Formel 1 samt företagskonferenser och event. Vår målsättning är att erbjuda marknadens lägsta priser utan att tumma på kvalitén samtidigt som vi ger en personligare service än någon annan i branschen. Vårt huvudkontor ligger i Sandared, en dryg mil väster om Borås och bara 20min från Landvetter flygplats. Vi har även en filial i Malmö och ett systerföretag i Haarlem utanför Amsterdam. Sommaren 2017 köpte Escape Travel i Norge Eurotravel Sports. Escape Travel AS, som ingår i Per Braathens helägda investmentbolag Braganza, kommer i och med detta uppköp sälja special- och gruppresor för närmare 500 MNOK per år.

 

Magnus Karlsson
Företagets grundare och själ. Framgångsrik fotbollskarriär både som spelare (i bl.a. Västra Frölunda, Norrby IF och IF Elfsborg) och tränare i Sandareds IF, som han tog från division 5 till division 2 på tre år. Magnus entreprenörsanda och drivkraft har även tagit Eurotravel Sports till toppen av tabellen. Har jobbat med träningsläger och cuper sedan 1994 och har en unik kunskap om våra produkter. Magnus är förmodligen Sveriges främsta expert på träningsläger.

Direktnr: 033-430 15 10
Mail: magnus@eurotravelsports.se
Ålder: född 1969
Favoritlag: Manchester City
Oanad talang: Mästerfiskare av rang
Johan Strandqvist
Johan har koll på allt från dammråttan på kontoret till fotbollslägret i Spanien. Har jobbat med träningsläger och gruppresor sedan 1997. Johan har spelat innebandy i 15 år ibland annat Bräckans IBK, men även utövat tennis, hockey och fotboll. Är nu fotbollstränare för Sandared/Sjömarkens IF P01. Började 2007 på Eurotravel Sports och ansvarar för produktutveckling, marknadsfrågor och grupper.

Direktnr: 033-430 15 14
Mail: johan@eurotravelsports.se
Ålder: född 1973
Favoritlag: GAIS och Aston Villa
Oanad talang: Närmast sjukligt intresse för hantverksöl
Jonas Emilsson
Träningsvillig mångsysslare med stort engagemang som älskar utmaningar och är duktig på att få övriga på kontoret att må bra. Kommer närmast från Borås Hockey där han var marknadsansvarig. Tidigare har ”Emil” jobbat som säljare i både radio- och textilbranschen. Spelat fotboll i division 2 med Sandareds IF och har ett massivt idrottsintresse. Började på Eurotravel Sports 2010 och jobbar med försäljning av fotbollsresor och NHL-resor.

Direktnr: 033-430 15 16
Mail: jonas@eurotravelsports.se
Ålder: född 1975
Favoritlag: Inter och New York Rangers
Oanad talang: Har en kastarm utöver det vanliga
 
Niklas Lydén
Fotbollstokig kille som är varit spelande tränare i Sandareds IF div 5, men koncentrerar sig nu enbart på att spela. Har stort intresse och järnkoll på de europeiska fotbollsligorna. Främst följer han Liverpool FC där han sällan missar en match eller nyhet kring laget. Niklas började på Eurotravel Sports i augusti 2011 och jobbar framförallt med fotbollsresor och digital marknadsföring.
 
Direktnr: 033-430 15 19
Mail: niklas@eurotravelsports.se
Ålder: född 1992
Favoritlag: Liverpool FC
Oanad talang: Kan äta omåttligt med kakor och bakelser

Marcus Holmqvist
Marcus kom från TRAC-utbildningen 2015 efter att ha utfört praktik på Eurotravel Sports. Idag ansvarar han för försäljning och administration för våra event i Prioritet Serneke Arena i Göteborg. Marcus har ett förflutet i IFK Göteborg där han har allsvenska meriter. Idag är det endast fotboll i korpen som gäller.
 
Direktnr: 033-430 15 11
Mail:  marcus.holmqvist@eurotravelsports.se
Ålder: Född 1982
Favoritlag:
 Arsenal FC
Oanad talang: 
Löst rubiks kub under minuten
 
 
Marcus Hermansson
Marcus är från Gråbo utanför Göteborg och är sedan våren 2017 är han ekonomichef på Eurotravel Sports. Tidigare har han bland annat varit ekonomiansvarig på Alingsås Kommun och controller på Nelly.com. Marcus är en fotbollsintresserad kille som aktivt utövar crossfit på sina lediga tid.
 
Direktnr: 033-430 15 17
Mail: marcus.hermansson@eurotravelsports.se
Ålder: Född 1986
Favoritlag:
 Manchester United
Oanad talang:
 
Ulf Johansson
Hockeyspelare som värvades från Björklöven till Borås HC i slutet av 80-talet. Efter karriären var Ulf klubbchef för BHC och även tränare för klubbens damlag. Är idag huvudtränare för HV71:s damlag i SDHL. Ulf har också en gedigen bakgrund i resebranschen och är vår expert på golf- och hockeyresor. Tack vare arbetet som sportjournalist i Nordamerika hittar han utan karta i de flesta NHL-städer.

Direktnr: 0705 - 61 25 85
Mail: ulf@eurotravelsports.se
Ålder: född 1966
Favoritlag: Vancouver Canucks
Oanad talang: Spelar trummor i coverbandet Too Many Men