REFERENSER

Vi på Eurotravel Sports blir alltid lika nöjda och glada när våra kunder hör av sig med positiv feedback efter resan. Vi är Sveriges mest kompletta resebyrå för idrottsresor, tex billiga fotbollsresor. Med oss blir din fotbollsresa en upplevelse. Nedan har vi några mail vi fått den senaste tiden.

 

 

Hej.

Vi är nyss hemkomna från en mycket lyckad resa till Manchester.

Hotel Palace höll en  mycket högre standard än vi hade förväntat oss. Vi fick Excalibur standard på rummet, ett dubbelrum med 2 Kingzice bäddar.
Hotellets läge gjorde det möjligt att på enkelt sätt ta sig till Old Trafford med pendeltåg, endast 10 min gångväg till närmsta station. Kostnad för t.o.r biljett £3.20
Biljetterna till matchen var av högsta klass

Ove o Christofer Rube.Hej på er!

Vill bara skriva och informera er över hur nöjda jag och mitt resesällskap är med vår resa till Liverpool 11-14/4. 

Det är ju förstås lätt att vara belåten efter att ha varit på plats på Anfield en sån dag som 13/4. Men jag vill ändå betona att vi från första kontakt med er, då resan planerades, och rakt igenom är väldigt nöjda med alla er på Eurotravel Sports! Ni har varit mycket professionella och tillmötesgående i alla kontakter, inget har varit något problem utan det har alltjämt förelegat en "det fixar vi"-attityd från er sida. Förbaskat bra! Jag och mina kamrater kommer definitivt att resa med er igen, och sannolikt blir det en resa både i höst och nästa vår till Anfield.

/ Michael


Hej Jonas mfl
 Angående resan till Liverpool och matchen LFC-Arsenal.
Det finns Absolut inget att klaga på, en fantastisk resa.
Allt ifrån hur allting sköttes från man beställde resan med bra information och en
ypperlig service vid mailförfrågningar från Richard osv.
 
Flyget perfekt, bussarna perfekta, allting enligt utsatta tider, ett bra hotell och ett trevligt bemötande
från alla inblandade, inte minst personalen från Eurotravel som var med.
 Hur jag än försöker att tänka ut någon detalj som skulle kunna vara bättre kan jag inte komma på Något.
 Så tack för en fantastisk upplevelse.
 
Med vänlig hälsning
Maths & Diana


Hej!

Tillbaka på jobbet efter en fantastisk helg i Liverpool. Tack för en bra resa med ER. Allt flöt på hur bra som helst. Bra hotell och biljetterna var bra. Toppen att vi fick biljetterna på  hotellet. Vi planerar redan nästa resa med er!

Med vänlig hälsning, Nord


TACK för ett kanonupplägg även denna gång! EasyJet funkade on-time och mycket proffsigt. Hotellet var mycket bra inkl läge. Och matchbiljetterna kanon. Som extra bonus fick vi se både Zlatans målfyrverkeri och efterföljande pyrotekniskt avancerade firandet av ligasegern. Vi fortsätter gärna att följa i Zlatans fotspår tillsammans med er. Blir det Turin eller Neapel nästa gång?

Med vänlig hälsning Dan


Hej på er!

Skulle bara tacka er för en härlig resa till Barcelona som ni fixat på ett som vanligt kanonbra sätt. Vi såg ju matchen Espanyol – FCB och fick biljetter på kortsidan på tredje raden mellan hörnflaggan och målet. Det innebar att vi såg härligt bra i andra halvlek när Barca anföll. Vi skämtade och sa att vi får kalla oss ” tio meter från Merci” det är ju inte så många som kommit så nära honom.

Läget på hotellet perfekt, var i somras i Barca när min brorson gifte och då hyrde vi en lägenhet i Gracia som är ett lugnt men läckert område nära hotellet.

Nu är det bara att ladda för nästa resa med er som blir whiskyresan i maj, det ska bli skoj att träffa Mike igen med nya spännande provningar.

Inför hösten blir det troligen Liverpool då min dotters pojkvän är en hängiven Liverpoolfan (och med i fancluben), han fyller 25 år i sommar och min dotter vill ge honom detta som present och jag ska försöka hänga på om jag får för min dotter. Jag tror jag kan hänga med om jag betalar för dottern och det är det ju värt. Kollade med er för några veckor sedan och lottningen är runt midsommar. Det vi skulle vi se är givetvis derbyt mot Everton, men återkommer senare om detta

Än en gång tack för era härliga resor, Magnus vet ju att vi upplevt mycket med er som gör att livet leker.

Ha det gott

Hälsningar Thommy i Källby med vänner


Hej,

 Vi är tillbaka från vår resa och är mycket nöjda. Bra resa och OK hotell nära stadion och bra biljetter till matchen. Som bonus tog vi oss själva till ytterligare en match i Getafe på söndagen efter.

 Med vänlig hälsning, Stefan Lundgren


Hej Richard,

Skulle vara vilja tacka för otroligt bra resa och arrangemang för mig och Abbe till Manchester.

Fick ju njuta av upplösningen av ligan vilket blev extra roligt.

Hörde att Thomas Dennerby på plats försökt köpa biljett men de var visst uppe i 4000-5000 kronor styck :-)

Men vi hade inte sålt våra för mer än så.

Hotellet var som utlovat otroligt bra och närheten till både Picadilly med transporter till flygplats och gratis stadsbussar mm var grymt bra.

Vi avrundade med en trevlig middag på Jamies Italien på Kings Street som jag kan rekommendera varmt till andra som åker dit (kan kräva bordsbokning beroende på dag och tid)

Stort tack igen,

Med vänlig hälsning / Best regards, Patrik Steen


Hej!
Hemma igen efter en fantastisk helg i Manchester. Jag har varit i stan och sett fotboll 15-20 gånger men aldrig har hotell och matchbiljetter funkat så bra. Stor cred till Er!
 
Hälsningar
 
Örjan Andersson


Hej!

Ett stort tack till Tord Magnusson som fixade en perfekt resa för oss 4 från Brunflo. Trots en bitter United förlust mot Fulham hade 3 kanondagar i London. Vi återkommer och rekommenderar er för våra vänner.

Hälsningar Morgan, Kim, Emil och Lukas


Hej på er!

Jag har just varit på resa med Eurotravel Sports till Liverpool och pools möte med Qpr!  Jag är mycket nöjd med resan, allt fungerade perfekt! Kommer att göra fler resor med er! 

Guy Karlsson


Hej,
Vi är oerhört nöjda med allt, från beställning till resa, boende, matchen, platser, ja allt!
Pricken över i:et var sista dagens väder i Milano, från 3-4 grader och regn till 15 grader och sol! Allt perfekt alltså!
 
Vårt varmaste tack! Önskar en God Jul och ett Gott Nytt År!
MVH Maria och Anders Molin


Hej Johan!
Vill bara tacka för en perfekt paket resa ni arrangerade åt mig och min sambo. Kan med glädje meddela att jag även i framtiden kan tänka mig att använda er vid liknande resor. Kommer även varmt rekommendera
er till vänner och bekanta. Ett stort tack för allt och håll uppe det fantastiska jobbet ni gör.

Med vänlig hälsning, Kalle Rytkönen


Hej!

Skulle skrivit till dig direkt när vi kom hem från vår resa men ibland bara springer dagarna förbi. Vi hade en fantastisk fotbollsupplevelse på Parc des Princes.....fullsatt arena, två mål av Zlatan, Beckhams sista match och ett makalöst guldfirande efter matchen.

Allt har fungerat utan problem. Biljetterna kom i god tid före vår avresa, jättebra platser och trevligt bemötande via mail av er. Vi är sååå nöjda och hoppas vi kan återkomma vid något annat tillfälle.

Tusen tack!

 Med vänlig hälsning, Lotta Rosenberg


Ja nu har det gått en vecka sedan jag och ett barnbarn var i München och njöt av en spännande match på Allianz Arena. Jag vill bara tacka för en välarrangerad resa med bra hotell. Allt fungerade perfekt. Resan är något att minnas för oss båda.

Stort tack

från

Lennart S


Hejsan!

Vi hade en förträfflig resa. Mat, väder, staden, utflykter, hotellet samt dom fantastiska ”ölstugorna” var mycket bra.

Trivsamt hotell med hjälpsam personal. Bra rum. Helt OK frukost. Trevlig liten och personlig bar. Nära till buss, tåg och affärer. Mao så trivdes vi.

Kanonplatser på denna fantastiskt tjusiga arena. Lätt att med spårvagn/tåg ta sig till Allianz Arena som var så stilig i sin röda belysning(hela arenans utsida!). 70000 åskådare och ändå kändes det inte trångt från/till arenan.

Vi i vår grupp fick all den hjälp vi behövde av er – tack för det.

Fortsätt att vara som ni var – trevliga och hjälpsamma.

/ Lars


Hejsan!

På grund av influensa har jag inte kunnat höra av mig till er och tacka för den fina resan till Berlin. Det var 25 mycket nöjda resenärer som tycke att allt hade klaffat 100 %. Önskemål om nästa resa och planering kommer säkert ganska snart att diskuteras.

Återigen ett stort tack till dig Magnus och dina kolleger på Eurotravel Sports.

Vi hörs av senare.

Hälsningar Hasse TFK.


Hej Stefan!!

Jag vet inte om du minns mig, det kanske är svårt att komma ihåg alla kunder du pratar med och det kan jag förstå, men en sak är säkert och det är att både jag och min son kommer att minnas er väldigt länge. 

Jag har det svårt att föreställa mig en bättre upplevelse än vad vi fick. Allting, och jag menar allting gick utmärkt, från Arlanda till Barcelona, hotellet vi bodde på, personalen där, och sist men inte minst placering på Camp Nou!! Och det var tack vare er som arrangerade hela resan och tog hand om alla detaljer samt visade hänsyn mot våra önskemål. Ni gav mig möjligheten att ge bort världens finaste upplevelse till min son och om du själv är förälder så vet du vad jag pratar om. Jag är helt enkelt tvungen att uttrycka  hur nöjda vi är och det innebär att vi kommer att rekommendera vidare er i framtiden.

Ännu en gång, STOR TACK!!!!

Johan och Claudio.


Hej Johan!
 
Allt fungerade perfekt på resan, tack för ett bra arrangemang!
Deltagarna var speciellt nöjda med att stå i närheten av Herthas Berlins hemmasupportrar, de gillade draget trots förlusten!
 
Vänliga Hälsningar
Håkan Antehag
Varbergs BoIS FC


Hej!

Två veckor innan den allsvenska premiären, konstaterar vi att någon grästräning innan premiären inte är aktuell. Vi kontaktade Eurotravel Sports, som med hög känsla för service, arrangerade ett fantastiskt träningsläger på Albir Garden i Alicante till oss. Vill rikta ett stort TACK till Eurotravel Sports för att ni hjälpte oss att skapa bra förutsättningar inför starten av allsvenskan.

Roar Hansen

Helsingborgs IF


Hej !

Jag har glömt att maila er angående fotbollsresan.

Juventus - Chelsea i Turin.

Allting fungerade utmärkt och vi är jättenöjda med allt.

Flyget fungerade bra.

Hotellet låg perfekt.

Biljetterna var kanon.

Vädret fixade ni bra.

Tack så mycket !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi kommer nog att återkomma.

MVH

Peter


 

Optimera Falköping och Vara, Glasgow mars 2012

Eurotravel Sports


Hej,
Vi åkte för att se Liverpool spela hemma på Anfield den 11/2-2013! Jag köpte detta i 25-års present till min sambo som blev lagom ställd när jag väckte honom dagen innan matchdag och meddelade att han hade en timme på sig att packa!

Det var första gången för oss båda och det var en otrolig upplevelse att få vara på plats och se våra favoriter spela. En vinst hade dock vart att föredra!

Vi fick fantastiska platser nära plan och kunde nästan ta på kapten Gerrard när han slog sin hörna! Vi syntes till och med på tv ett par gånger!!

Vi hade lounge-biljetter så vi fick god (och gratis) mat på plats i the reds lounge. Före matchen och i halvtid kunde vi gå in i loungen för att värma oss med en varsin öl och en whisky! (Jag vet inte om man alltid får lounge-biljetter hos er men om det var för att jag nämnde att det var en födelsedagspresent så tackar jag innerligt!)

Hotellet var också bra förutom den lilla detaljen att restaurangen var stängd pga ombyggnation, men kan absolut tänka mig att bo där igen nästa gång om restaurangen är öppen!

Detta var absolut inte sista gången vi åkte och vi kommer självklart att använda oss av Eurotravelsports igen då de var väldigt hjälpsamma med allt! Nästa resa ser ut att bli i maj, lfc-qpr och vi hör av oss när det börjar bli dags att boka!


Tack för allt!
Wenda

 

 

 

 


 

Tack för en mycket bra resa till Barcelona!
Flygtiderna var perfekta. hotellet toppen med ett utmärkt läge. Matchen och arenan var en enorm upplevelse för sönerna och deras pappa. Åker gärna med er fler gånger.
Hälsningar Tomas Schwartz.

  Eurotravel Sports | Barcelona


BANKERYD SK P96 I BARCELONA


Summering
Efter att vi under ett antal år har samlat in pengar till lagkassan, framförallt via Newbodyförsäljning, så var det äntligen dags att genomföra vår fotbollsresa.
Funderingarna var många om på vilket sätt som denna resan skulle utformas så som fotbollscup, träningsläger eller en ”nöjesresa”.
Till slut kom vi fram till att efter rådande omständigheter vore det nog bäst att göra det som en ”nöjesresa”.
Vi fick ju möjlighet att känna på bollen lite ändå.

Resan innehöll förutom fotbollsträning även rundvandring på Camp Nou, besök på La Rambla och därtill en fantastisk fotbollsmatch.
Detta tillsammans med ett underbart väder och mycket umgänge vilket gjorde resan till ett härligt minne.
Hoppas killarna kan ta med sig dessa minnen och använda som en inspiration inför kommande säsong och försäsongsträning som väntar.
Läs om hela resan här!


Hej Magnus med kollegor på Eurotravel Sport!
Vi vill tacka för en riktigt bra ordnad resa igen. Alla vi tolv som brukar åka,  är lika imponerade av er på Eurotravel Sport som år efter år fixar så bra boende, transfer, middagar och utflykter. Vi kommer tillbaka! Åter ett stort TACK!
Gånghestergänget/Monica

   

 

Hej!
Vår resa till Old Firm var en mycket trevlig resa! Vi tre som åkte ihop var alla helnöjda. Vi satt redan på planet och planerade för nästa resa och vi kommer garanterat att höra av oss igen.
Reijo Heino, Kungsbacka Solskydd AB


Tjena Magnus!
Ville bara skicka några bilder ifrån den UNDERBARA resan som du/ni hjälpte till att ordna, barnen var helt lyriska. Johannes åkte till matchen i ett helt match-ställ ala Barca: strumpor/byxor/tröja, Mathilda fick se sin absoluta favorit Pyuol extraträna efter matchen. T.o.m frugan frågade om vi kunde åka till London nästa gång och ”shoppa”/ kolla match, och då skall man veta att hennes fotbolls nivå ligger på nivån med att en kvartsfinal är lika med en kvart (15 min.) kvar till final!
Ett OTROLIGT STORT TACK för allt med resan, hoppas vi ses och hörs någon gång i framtiden.
Ha det bäst!
Keijo Vedin

  Eurotravel Sports | Barcelona

 

   

Hej Magnus!
I måndags kom jag, min far & bror hem från London. En sådan fantastisk fotbollsweekend vi upplevde! Matcherna Arseal- Wigan samt Chelsea- Tottenham kommer man att minnas länge med en otrolig stämning i och runt omkring arenorna. Vi hade som du vet lite strul på hotellet med biljetterna till Arsenal matchen. Dom hade helt enkelt dålig ordning i lådorna på hotellet eller så hade mannen som skulle sköta detta en ” bad day”. Måste tacka dig för den support vi fick via telefonen! I våra biljetter till Stamford bridge ingick det även 3-rätters middag med vin/öl före match. Bara tacka och buga! Nästa gång reser vi självklart med er igen!
Hälsningar från fotbollsfantasterna … Per, Mats och Lennart


Tjena!

Jag med vänner får tacka för en förträfflig resa till Barcelona. Allt flöt super hela vägen, lagom med tid vid mellanlandningarna och hotellet var bra och låg centralt placerat! Tackar för tipset ”Tapa Tapa” där vi på lördagen blev sittande i 4-5 timmar i strålande sol och gjorde vårt bästa för att Sangrian skulle ta slut- ett riktigt uppskattat ställe av oss alla. Misstänker att vi får anledning att höras i framtiden när nästa resa ska gå av stapeln!
Hilsen Peter

  Eurotravel Sports | Barcelona

Eurotravel Sports | London  

Hej!
Jag vill, å min och min flickväns vägnar, bara skicka några rader och tacka Eurotravel Sports för en kanonhelg i London. Förutom att hotellet i Kensington hade ett bra centralt läge, en riktigt grym sportbar och bra kommunikationer var det väldigt nära till såväl min personliga favvoshoppinggata (Oxford Street) som till Stamford Bridge där Chelsea, som vanligt motsvarade förväntningarna och levererade en odiskutabel seger (signerad Didier Drogba) mot Arsenal. Stort tack för bra service och trevlig kommunikation.
MVH /Fredrik T, Råsunda