RESEVILLKOR

För samtliga resor med Eurotravel Sports AB gäller de allmänna resevillkor som Konsumentverket och Researrangörsföreningen i Sverige tagit fram. Du kan ta del av branschöverenskommelsen här (pdf). De särskilda resevillkoren nedan är särskilda resevillkor för Eurotravel Sports AB och ersätter motsvarande bestämmelser i de allmänna resevillkoren.

 

Eurotravel Sports har olika resevillkor för olika typer av resor. Klicka nedan för att ta del av de resevillkor som gäller för din resa!

 

NYHETBREV FRÅN EUROTRAVEL SPORTS
Prenumererar du på nyhetsbrev från Eurotravel Sports lagrar vi namn och e-postadress, uppgifter som vi inte säljer eller delar med tredje part. Dina personuppgifter avvänds för att kontakta dig via epost en till två gånger i veckan.
Det är frivilligt att prenumerera på nyhetsbrev från Eurotravel Sports, du kan när som helst avbeställa nyhetsbrev genom att använda länken i varje nyhetsbrev eller kontakta Eurotravel Sports.Klicka på länken nedan för att ta del av personuppgiftspolicyn för Eurotravel Sports.

 

Från den 25 maj 2018 gäller en ny dataskyddsförordning i alla EU:s medlemsländer (GDPR). Klicka på länken nedan för att ta del av personuppgiftspolicyn för Eurotravel Sports.


Resevillkor Cupresor

Resevillkor Fotboll/Ishockey/Formel1-resor

Resevillkor Träningsläger

 

Eurotravel Sports Sandared AB (org nr: 556596-8236) har ställt lagstadgad garanti hos Kammarkollegiet.
Klicka här för mer information! (Kammarkollegiets hemsida, extern länk.)

 

Personuppgiftspolicy för Eurotravel Sports Sandared AB (pdf).