Fotbollsresa till London med Sydsvenskan

Datum för match: 2018-12-08

Pris från: 7 990 SEK

Följ med Sydsvenskan & Eurotravel Sports till London 7-10 december 2018

Upplev fotboll i världsklass när Arsenal, med stjärnor som Mesut Özil och Pierre Emerick Aubameyang, tar sig an Huddersfield på ett fullsatt Emirats Stadium under en helg där du även ges chansen att uppleva ett magiskt julpyntat London!
Ta med vännerna eller familjen och upplev en helg med shopping, sevärdheter och inte minst fotboll i världsklass. Dessutom tillsammans med Max Wiman och Fredrik Lindstrand från Sydsvenskan som ser till att du kommer i stämning med härliga fotbollsanekdoter under resan!

Vad ingår?
Flyg Köpenhamn - London t/r
Två incheckat väskor på flyget (20kg/väska)
Transfer flygplatsen - hotellet t/r
Tre nätter på bra trestjärnigt hotell i London
Frukostpension
Matchbiljett med tillgång till lounge vid Arsenal-Huddersfield
Rundtur på Emirates Stadium
Gemensam middag
Reseledare från Eurotravel Sports under hela resan
Fredrik Lindstrand och Max Wiman från Sydsvenskan är med och pratar fotboll

Allt detta får du för endast 7990:-

Vi flyger ut från Kastrup 12.50 fredagen den 7/12 och vi tar er hela vägen till hotellrummet via flyg till Gatwick och en gemensam busstransfer in till centrala London. Här får ni också stifta en första bekantskap med Sydsvenskans profiler, som berättar om journalistarbetet och deras egna relationer till fotbollsstaden London.
Fredag kväll kommer vi att äta en gemensam middag på en härlig restaurang i London (ingår i priset) och sen fortsätter gemenskapen hela kvällen! Under helgen kommer ena dagen såklart att fyllas av matchen mellan Arsenal och Huddersfield, medan den andra dagen ger chansen till fri aktivitet med shopping, sightseeing och allt annat som hör London till. Vill ni att vi hjälper till med att boka upp biljetter till andra matcher, musikaler eller något annat är vi självklart behjälpliga med detta.
På matchdagen kommer vi att anordna en gemensam pubträff både innan och efter matchen så att fotbollsupplevelsen packas in i sitt absolut finaste format.
Hemfärd sker på måndag 10/12 kl. 16.10 från Gatwick och självklart ingår även busstransfer ut till flygplatsen från hotellet.

Missa inte chansen att följa med på denna höjdarresa tillsammans med Eurotravel Sports och Sydsvenskan. Tillsammans med tidningens färgstarka profiler får ni en fotbollshelg i världsklass och det lämnas dessutom möjlighet för shopping, sightseeing och allt annat som hör London till!Anmäl dig direkt genom att fylla i formuläret nedan. Du får en bekräftelse så snart vi granskat din bokning.
Vi reserverar oss för ev ändringar av programmet och spelschemat.