Prioritet Serneke Arena

Pris från: 1 295 SEK

Nordens största multisportarena
I centrala Göteborg på 45300 kvm yta finns Nordens mest moderna multisportanläggning, Prioritet Serneke Arena. Vi erbjuder en nybyggd inomhusarena med fullstor inomhusfotbollsplan med den senaste generationens konstgräs, två idrottshallar, mängder av fotbollsplaner utomhus, eget omklädningsrum m.m. Allt för att göra ert träningsläger till den optimala upplevelsen i underbara Göteborg! På anläggningen finns dessutom en unik 1200 m lång skidanläggning, spa-anläggning ett av Nordens största gym och Sveriges största beachvolleyanläggning. Se gärna film från arenan nedan.

Samarbete med IFK Göteborg
Vi har ett unikt samarbete med IFK Göteborg som ger er möjligheten att träna i samma miljö som en av Sveriges mest framgångsrika fotbollsklubbar. Blåvitts välkända och ambitiösa organisation, med Roger Gustafsson och Sonny Carlsson i spetsen, kommer att välkomna ert lag och se till att ni får bästa möjliga förutsättningar för ert fotbollsläger på Prioritet Serneke Arena. Ni har även möjligheten att tränas av IFK Göteborgs akademitränare och få en inblick i IFK Göteborgs dagliga verksamhet. IFK Göteborgs A-lag tränar dagligen i arenan under vinterhalvåret, det finns alltså goda möjligheter att se en träning under er vistelse.

Närheten till Göteborgs centrum
Prioritet Serneke Arena ligger i Kviberg Park. Ett område där Göteborgs Stad har en vision att utveckla till Sveriges mest attraktiva idrottsområde. Det tar endast 10-15 minuter med spårvagn in till centrala Göteborg och välkända attraktioner som nöjesparken Liseberg, Universeum och Göteborgs mysiga centrum. Denna idrottstokiga stad erbjuder stort utbud av shopping, restauranger och pulserande stadsliv.

Logi Sovsal: Inne på Prioritet Serneke Arena finns mängder av fräscha sovsalar (medtag liggunderlag och sovsäck).

Logi Hotell: På Arenan finns även Kviberg Park Hotel & Conference. Det helt nybyggda hotellet erbjuder 2-, 3- och 4-bäddsrum med dusch/WC, TV, trådlös internet m.m.

Träning fotboll: All träning sker i den stora inomhushallen med senaste generationen konstgräs. I anslutning till planen finns möjlighet att boka konferensrum för teorigenomgång.